fbpx Skip to content

Contactlenzen

Op zoek naar goede contactlenzen in Enschede? Bij JM Optiek vindt u gegarandeerd de juiste contactlenzen!

Contactlenzen in Enschede

Bent u op zoek naar contactlenzen in Enschede? Dan bent u bij onze opticien aan het juiste adres! Bij ons vindt u contactlenzen in verschillende soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor zachte en op maat gemaakte lenzen. Maar ook voor wegwerplenzen en multifocale lenzen is JM Optiek dé specialist in Enschede. Tevens bieden wij u de optie om een abonnement op lenzen te nemen. U krijgt dan per maand of elk halfjaar een nieuwe set lenzen opgestuurd. Daarnaast krijgt u bij ons om de 6 maand een gratis controle om te kijken of de lenzen nog de juiste sterkte zijn. Wilt u graag meer informatie over contactlenzen? Neem dan contact met ons op of kom een keertje langs in onze winkel.

Dé contactlensspecialist in Enschede

Wilt u graag weten of uw ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen? Bij JM Optiek in Enschede kunt u terecht voor een gratis uitgebreid onderzoek met een contactlensspecialist. Hieruit wordt niet alleen bepaald of uw ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen, maar meten we ook nauwkeurig welke lens het beste bij u past! Zo vindt u makkelijk en snel de ideale contactlens die past bij uw situatie en levensstijl. Wilt u graag een nauwkeurige meting van uw ogen? Maak dan vrijblijvend een afspraak of kom langs in onze winkel. We helpen u graag!

Uw opticien voor contactlenzen in Enschede

Contactlenzen helpen u om scherp te kunnen zien. Daarom vindt JM Optiek het belangrijk dat u lenzen heeft met de juiste lensspecificaties. Uw contactlenzen moeten op een veilige manier comfortabel gedragen kunnen worden en goed aansluiten op uw situatie. Zo kunnen wij op langere termijn de gezondheid van uw ogen waarborgen. Voor meer informatie over de verschillende soorten lenzen nodigen we u van harte uit in onze winkel. Wilt u meer weten over contactlenzen? Maak dan snel een afspraak! We delen graag onze kennis met u!