Skip to content

Luxury

Ontdek onze betaalbare luxury brillen van de grootste namen uit de mode-industrie

Betaalbare luxury brilmonturen

Prada

Prada is in 1913 opgericht door Mario Prada. De eerste winkel is geopend in het beroemde Galleria Vittorio Emanuele winkelcentrum in Milaan. Luxe en stijl zijn de bekende kenmerken van Prada. Niet voor niets vallen de brillen van dit Italiaanse merk onder onze luxury collectie. Wil jij met jouw bril elegantie uitstralen? Dan is Prada het juiste merk voor jou!

De Prada Eyewear Collection staat bekend om de excentrieke en kleurrijke brillen. “We Must Be The Actors Of Change”, is de filosofie van Prada. En dat is terug te zien in de brillen. De collecties van Prada lopen vooruit op de nieuwste trends. Benieuwd naar de Prada Eyewear Collection? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Ray-Ban

De Ray-Ban zonnebril is in 1937 speciaal ontworpen voor de beste luchtmachtpiloten van de Verenigde Staten. Dit was het ‘Aviator-model’ dat vandaag de dag nog steeds te koop is. Stijl, traditie en vrijheid van expressie zijn de kenmerken van Ray-Ban. Ray-Ban behoort al meer dan 80 jaar tot het topsegment van de brillen en valt daarom onder onze luxury collectie. Wil jij een authentieke bril met de beste kwaliteit? Dan is Ray-Ban het beste merk voor jou!

Het ‘Aviator-model’ is één van de vele modellen die Ray-Ban te bieden heeft. De Aviator is een klassieker. Maar ook de andere modellen zijn trendy, stijlvol en van goede kwaliteit. Benieuwd naar de nieuwste Ray-Ban Collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Dolce & Gabbana​

Dolce & Gabbana is in 1985 opgericht door de Italiaanse designers Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Het merk is snel uitgegroeid tot een stijlicoon en ontwierp kleding voor grote sterren als Madonna. Dolce & Gabbana staat erom bekend een exotische en sensuele uitstraling te hebben. Het merk behoort met zowel de bekende kleren, de parfums als de brillen tot de absolute top. Ook bij ons valt Dolce & Gabbana onder onze luxury collectie. Wil jij met jouw bril opvallen? Dan is Dolce & Gabanna het beste merk voor jou!

De brillen van Dolce & Gabbana zijn onderscheidend en echte stijliconen. De lijnen en vormen zijn ontworpen met precisie en betoverende details. Benieuwd naar de nieuwste excentrieke Dolce & Gabbana brillen? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Versace

Versace draagt zoals veel topmerken de naam van haar oprichter: Gianni Versace. Het Italiaanse modemerk is opgericht in 1978. Beroemdheden zoals Lady Gaga, Britney Spears en Christina Aguilera zijn bekenden gezichten van het merk. Versace staat bekend om de innovatieve designs met flitsende prints en felle kleuren die stijlvol zijn vormgegeven. Het merk is chique en glamoureus. De brillen van dit topmerk vallen onder onze luxury collectie. Wil jij een typische celebrity-bril? Dan is Versace het beste merk voor jou!

De Versace brillen zijn populair bij zowel moderne mannen als vrouwen. Met de innovatieve designs zijn de brillen exclusief en horen ze bij een persoonlijke stijl. Deze stijl is vaak glamoureus en luxueus. Benieuwd naar de nieuwste exclusieve Versace brillen? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Nike

Wie kent Nike eigenlijk niet? Nike is opgericht in 1964 als Blue Ribbon Sports en nam vanaf 1978 de beroemde naam Nike aan. Het logo van Nike is inmiddels één van de bekendste merktekens. Over de hele wereld dragen bekende en onbekende sporters producten van Nike. Kenmerken van Nike zijn de creativiteit en sportiviteit. De Nike brillen vallen onder onze luxury collectie. Wil jij een sportieve bril? Dan is Nike het juiste merk voor jou!

Nike heeft ook een uitgebreide brillencollectie. De brillen zijn perfect geschikt voor sporters en tegelijkertijd prettig voor alledaags gebruik. Ze zien er trendy uit en zijn net als de andere Nike-producten van uitstekende kwaliteit. De brillen hebben een typische sport look. Benieuwd naar de brillen van Nike? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Hugo Boss

In 1924 opende Hugo Ferdinand Boss textielbedrijf Hugo Boss in Metzingen, een dorpje in Zuid-Duitsland. Hierbij lag de focus op strakke ontwerpen met primaire kleuren. Tot en met 1998 verkocht het uitsluiten mannenmode, maar daarna ging het merk zich ook focussen op dameskleding, accessoires en uiteraard ook brillen. De designerbrillen zijn er in verschillen stijlen zoals de pilotenbril, ronde vormen en de cat-eye monturen. Daarnaast is er een brede zonnebrillencollectie met een tijdloze karakter. Hier vind je metalen monturen of monturen van titanium die erg licht zijn van gewicht en zo bijdragen een het draagcomfort. De brillen van Hugo Boss vallen onder onze luxury collectie. Wil jij een statement maken met een bril? Dan is Hugo Boss het merk voor jou. Benieuwd naar de nieuwe Hugo Boss collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.

Carrera

Carrera is een merk dat opgericht is door de brillenontwerper Wilhelm Anger. Hiermee onderscheid het zich al van de vele anderen merken die veelal vanuit de mode zijn uitgebreid met een brillencollectie. Anger raakte geïnspireerd door de Carrera Panamericana, één van de grootste autoraces ter wereld. In 1964 ontwierp hij het ‘Optyl’ materiaal, een type plastic dat 20% lichter is dan andere, dit heeft gezorgd voor een optimaal draagcomfort van de Carrera bril. Ook voor de stijl doet dit merk niet onder, zo is er een samenwerking met onder andere Porsche. De sportieve oorsprong is nog steeds herkenbaar aan de Carrera monturen. Er is een brede brillen- en zonnebrillencollectie beschikbaar. Wil jij een chique sportieve brol? Dan is Carrera het merk voor jou. Benieuwd naar de nieuwste collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.

David Beckham

Je zou bijna zeggen; ‘wie kent hem niet’? Deze stijlvolle oud-voetballer maakte furore bij Manchester United en Real Madrid. Hij viel niet alleen op met het voetballen, maar ook met zijn kapsels en kleding. Het was dan ook vanzelfsprekend dat hij actief werd in de modewereld. In 2015 kocht hij zichzelf in bij Kent & Curwen, een merk dat al sinds de jaren ’20 bestaat. Ook bezit hij een eigen beautymerk ‘House 99’. Het duurde niet lang voordat er ook brillen en zonnebrillen uit zijn creatieve koker kwamen. Deze brillen van David Beckham vallen onder onze luxury collectie. Wil jij een keurige bril met een vintage vibe? Dan is David Beckham het merk voor jou. Benieuwd naar de volledige David Beckham collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.