fbpx Skip to content

Exclusive

Luxe in zijn essentie

Porsche Design is één van de meest toonaangevende luxe merken op het gebied van mannenaccessoires. Het merk is vooral herkenbaar aan het strakke en pure design. De luxe uitstraling van het merk Porsche Design is ontstaan door de focus te leggen op puurheid en decoratieve elementen achterwege te laten. Porsche Design Eyewear heeft een uitgebreide collectie correctiemonturen, zonnebrillen en leesbrillen. Waarbij in elk model de elementen puur, functioneel en strak weer terugkomen. Bovendien wordt er veel gebruik gemaakt van titanium, roestvrijstaal en hightech kunststof om het draagcomfort te vergroten.

Porsche design correctiemonturen

Het ontwerpen van correctiemonturen is één van de grootste uitdagingen voor een designer. Door zorgvuldig geselecteerde materialen, de laatste technologie en het beste draagcomfort te combineren met puurheid & functionaliteit, hebben de ontwerpers van Porsche Design een unieke collectie samengesteld.

Porsche design zonnebrillen

Porsche Design is een merk voor stoere mannen, maar ook sterren als J-Lo en David Beckham zijn al meerdere malen met een Porsche Design Heritage zonnebril gesignaleerd. Niet alleen het stoere design, maar ook de kwaliteit en functionaliteit van de Porsche Design zonnebrillen kenmerken de diverse collecties. Er worden alleen polycarbonaat glazen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Deze glazen zijn onbreekbaar, extreem krasbestendig en bieden 100% UV-bescherming.

Benieuwd naar de volledige Porsche collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.

Goed, Beter, Gucci

Gucci…. Wie kent het merk niet? Gucci is een merk wat beschikbaar is tot meerdere doelgroepen. Van tassen en kleding tot aan brillen en accessoires toe is Gucci een welbekend luxurieus merk. Gucci eyewear heeft een groot assortiment monturen voor zowel correctie doeleinden als zonnebrillen. Gucci-producten vertegenwoordigen het toppunt van Italiaans vakmanschap en zijn onovertroffen vanwege hun kwaliteit en aandacht voor detail. Dat is te zien aan de elegantie en elementen die terug te vinden zijn in een Gucci montuur.

Gucci eyewear is een must have voor merkliefhebbers, maar ook voor mensen die mode bewust zijn en graag een sprekende bril dragen.

Gucci correctie monturen

Het genieuze ontwerpteam achter Gucci brillen is van alle markten thuis. Rond, hoekig, oversized, cat-eye en zelfs hartvormige monturen zijn onderdeel van de veelzijdige collecties. Allemaal uniek en van ongeëvenaarde kwaliteit. Ontdek de charme van de schitterende monturen – of schitter letterlijk met een bril inclusief diamantjes als prachtige details

Benieuwd naar de beschikbare collecties van Gucci? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.

Gucci zonnebrillen

Het ontwerp team van Gucci heeft veel en verschillende monturen ontworpen voor de zonnebril collectie. De brillen van Gucci zijn excentriek, modieus en expressief.

Met één van de prachtige Gucci zonnebrillen maakt u gegarandeerd een statement.

Benieuwd naar de beschikbare collecties van Gucci? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen en één van onze opticiens aanspreken of hier een afspraak maken.

Chloé

De brillen van Chloé stralen vrouwelijkheid, puurheid en souplesse uit. Chloé brillen kenmerken zich door zachte lijnen. De brillen spelen met schaduw effecten en de oversized monturen geven Chloé brillen de tijdloze elegantie waar de moderne vrouw zich in kan vinden. Kenmerkend aan de monturen van Chloé is dat het logo op een geraffineerde methode gegraveerd wordt op het montuur.

Een Chloé exemplaar draag je niet zomaar… De brillen en zonnebrillen zijn een accessoire welke te dragen zijn bij elke gelegenheid. Durft u op te vallen en bent u op zoek naar een bril of zonnebril volgens de laatste trends? Dan mag de brillen- en zonnebrillencollectie van Chloé u zeker niet ontgaan!

Chloé correctie monturen

Klassieke monturen en originele ontwerpen, een bril van Chloé blinkt zeker uit. Ondanks de klassieke stijl bezitten vele Chloé brillen een fris uiterlijk en wordt er gebruik gemaakt van moderne materialen die zorgen voor een goede draagcomfort.

De ontwerpers zijn er van overtuigd dat de mama niet als enige met deze eye catchers mogen rondlopen, vandaar hebben ze een leuke lijn voor dochterlief uitgebracht.

Benieuwd naar de nieuwste modieuze Chloé brillen? Neem dan een kijkje in onze brillenwinkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Chloé zonnebrillen

Chloé heeft stijlvolle en pittige monturen. Als je mee wilt gaan met de mode moet je een zonnebril van Chloé hebben. Benieuwd naar de nieuwste modieuze Chloé brillen? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.