fbpx Skip to content

Premium

De meest bekende en stijlvolle premium brillen voor iedereen

Premium hoeft niet duur te zijn

Vogue Eyewear

Vogue Eyewar is vernoemd naar het fashiontijdschrift Vogue. Sinds het merk in 1973 is opgericht heeft het zich weten te binden aan grote sterren. Zo zijn sommige brillen speciaal ontworpen door het wereldberoemde model Gigi Hadid. Bekende kenmerken van Vogue Eyewear zijn speelsheid en vernieuwing. De brillen van Vogue Eyewear vallen onder onze premium collectie. Wil jij met jouw bril laten zien dat jij durft? Dan is Vogue Eyewear het beste merk voor jou.

De Vogue Eyewear brillen hebben een innovatief design, een rijk palet aan kleuren en stijlvolle details. De brillen zien er anders uit dan een andere brillen en zijn een symbool voor mensen met lef. Benieuwd naar de collectie van Vogue Eyewear? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

DKNY

DKNY is in 1984 opgericht door Donna Karen. De ontwerpster heeft meerdere malen gezegd dat zij ontwerpt voor gewone vrouwen als haarzelf en niet voor topmodellen. Toch dragen veel beroemdheden brillen van DKNY. Het merk DKNY reflecteert de typisch New Yorkse lifestyle. Kenmerken van DKNY zijn de sensuele vrouwelijkheid, comfort en creativiteit. De brillen van DKNY vallen onder onze premium collectie. Wil jij met je bril sensualiteit uitstralen? Dan is DKNY het juiste merk voor jou!

De DKNY brillen bevatten de energieke spirit van New York. De monturen zijn kleurrijk en stralen charisma uit. Tegelijkertijd laten de brillen zien dat stijl hand in hand kan gaan met comfort. Ze zitten namelijk erg fijn. Benieuwd naar de DKNY brillen? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Love Moschino

Love Moschino kenmerkt zich door een groot rood hart op items. Dit jonge merk is in 1983 opgericht door Franco Moschino. Hij werd geïnspireerd door Dada en Pop Art en wilde meer speelsheid in de ‘stijve’ modewereld. In de jaren ’90 maakte hij al reclame voor sociale bewustwording. Mede hierdoor is hij heel erg populair bij celebrities. Hij beïnvloed sterren zoals Miley Cyrus, Katy Perry en Nicki Minaj die zich laten inspireren door Moschino op het gebied van mode. ‘Uniek en uitgesproken’ zijn tekenend voor dit merk. De collectie is een bonte scala aan kleuren en vormen. De monturen variëren van organisch tot strak. Deze extravagante brillen van Love Moschino vallen onder onze premium collectie. Wil jij een unieke bril dragen? Dan is Love Moschino het merk voor jou. Benieuwd naar de Love Moschino collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.

Kristian Olsen

Kristian Olsen is ons enige Scandinavische merk. Het brillenmerk is in 2013 opgericht in Denemarken. Zij zijn volledig gespecialiseerd in brillen en produceren ook alleen brillen. De Kristian Olsen brillen worden gekenmerkt door de onderscheidende en exclusieve uitstraling. Ze hebben een minimalistisch design en zitten erg comfortabel. Kristian Olsen valt onder onze premium collectie. Er is een grote variatie aan modellen van dit merk. Benieuwd naar de collectie van Kristian Olsen? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Fossil

Fossil is een Amerikaans kleding- en accessoire merk uit 1984. De identiteit van Fossil is heel kenmerkend voor het merk en bestaat uit humor, creativiteit en een elegant, herkenbaar design. Van de kleding tot de Fossil brillen is deze mix duidelijk aanwezig. De vintage lifestyle uit de Amerikaanse jaren 1950 is goed terug te vinden in de creaties, maar de moderne creativiteit en een goed gevoel voor humor maken Fossil tot een van de modernste brillenmerken ter wereld.

De Fossil brillen hebben strak design met verassende details. De brillen zijn verkrijgbaar in meerdere stijlen monturen en kleuren. Benieuwd naar de collectie van Fossil? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Levi's

Het bedrijf werd in 1853 opgericht door Oskar Levi Strauss nadat die uit Buttenheim (Beieren) naar San Francisco (Californië) verhuisd was om daar de westkust-afdeling van de zaak van zijn broer open te houden. Strauss en Jacob Davis ontvingen in 1873 een patent om de eerste gespijkerde werkbroeken voor mannen in denimstof te maken: de eerste blauwe jeansbroeken. Toen Levi Strauss op 26 september 1902 overleed, namen zijn vier neven het bedrijf over. Ze voerden zijn testament uit en hielpen zo goede doelen voor kinderen en armen in de Bay Area. Vandaag de dag is Levi Strauss & Co., de indertijd door Strauss opgerichte spijkerbroekenfabriek er nog steeds, sterker nog het merk Levi’s is populairder dan ooit. Een uitgebreide brillencollectie is toegevoegd aan het repertoire van het merk. Wil jij een stijlvolle, maar toch sportieve bril? Dan is Levi’s het juiste merk voor jou!

De Levi’s brillen hebben uiteenlopende details, van chique tot stoer. De brillen zijn bij alle gelegenheden te dragen en te combineren. Benieuwd naar de collectie van Levi’s? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Heyelander

Heyelander werd in 2019 opgericht door Hans Hello en is dus van Nederlandse bodem! De monturen zijn van handgemaakt acetaat en vederlicht Japans titanium. Als je de bril al voelt zitten dan is het te vergelijken met een wolk. Voordat Hans het optiekmerk oprichtte heeft hij bij verschillende fabrikanten en distributeurs van elektronica gewerkt. Hij leerde om zoveel mogelijk stappen over te slaan tussen productie en verkoop waardoor de kosten van de producten transparant en laag blijven zonder in te leveren op kwaliteit. De monturen zijn ook duurzaam, omdat restproducten acetaat worden gerecyled.
De Heyelander collectie is ‘contemporary classic’ en geïnspireerd door Hollywoodklassiekers.

De Heyelander assortiment wordt uitsluitend gedistribueerd aan professionele optische wederverkopers en JM Optiek is één van deze unieke verkooppunten. De brillen zijn allemaal unisex. Benieuwd naar de collectie van Heyelander? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.