Skip to content

Premium

De meest bekende en stijlvolle premium brillen voor iedereen

Premium hoeft niet duur te zijn

Tommy Hilfiger​

Tommy Hilfiger is een écht Amerikaans merk. Opgericht in 1985 in New York door Thomas Hilfiger en al jarenlang een gevestigde naam. De rood-wit-blauwe kleuren van het logo staan voor de unieke Amerikaanse vlag. Tommy Hilfiger heeft dan ook het imago van een cool Amerikaans premiummerk dat toegankelijk is voor het grote publiek. De producten zijn van goede kwaliteit en tegelijkertijd stijlvol. De brillen van Tommy Hilfiger vallen onder onze premium collectie. Wil jij een coole bril? Dan is Tommy Hilfiger het beste merk voor jou!

De brillen van Tommy Hilfiger belichamen een jeugdige lijfstijl met een Amerikaanse geest. Ze hebben een klassieke stijl met een moderne uitstraling. Benieuwd naar de nieuwste Tommy Hilfiger brillen? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Calvin Klein​

Calvin Klein vindt zijn oorsprong in het beroemde Manhattan in New York. Het merk is in 1986 opgericht door Calvin Klein. Onderscheidend aan dit merk is de casual-chique uitstraling. Stoer & progressief zijn bekende kenmerken van Calvin Klein. Vandaag de dag is de goede kwaliteit van Calvin Klein overal terug te vinden, van ondergoed tot parfums en dus ook brillen. De brillen van Calvin Klein vallen onder onze premium collectie. Wil jij een stoere bril? Dan is Calvin Klein het beste merk voor jou!

De Calvin Klein brillen combineren een moderne uitstraling met een minimalistisch design. De brillen zijn stoer en soms ook provocatief. Ze hebben unieke details met een rijke combinatie van materialen. Benieuwd naar de nieuwste Calvin Klein brillen? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Vogue Eyewear

Vogue Eyewar is vernoemd naar het fashiontijdschrift Vogue. Sinds het merk in 1973 is opgericht heeft het zich weten te binden aan grote sterren. Zo zijn sommige brillen speciaal ontworpen door het wereldberoemde model Gigi Hadid. Bekende kenmerken van Vogue Eyewear zijn speelsheid en vernieuwing. De brillen van Vogue Eyewear vallen onder onze premium collectie. Wil jij met jouw bril laten zien dat jij durft? Dan is Vogue Eyewear het beste merk voor jou.

De Vogue Eyewear brillen hebben een innovatief design, een rijk palet aan kleuren en stijlvolle details. De brillen zien er anders uit dan een andere brillen en zijn een symbool voor mensen met lef. Benieuwd naar de collectie van Vogue Eyewear? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

DKNY

DKNY is in 1984 opgericht door Donna Karen. De ontwerpster heeft meerdere malen gezegd dat zij ontwerpt voor gewone vrouwen als haarzelf en niet voor topmodellen. Toch dragen veel beroemdheden brillen van DKNY. Het merk DKNY reflecteert de typisch New Yorkse lifestyle. Kenmerken van DKNY zijn de sensuele vrouwelijkheid, comfort en creativiteit. De brillen van DKNY vallen onder onze premium collectie. Wil jij met je bril sensualiteit uitstralen? Dan is DKNY het juiste merk voor jou!

De DKNY brillen bevatten de energieke spirit van New York. De monturen zijn kleurrijk en stralen charisma uit. Tegelijkertijd laten de brillen zien dat stijl hand in hand kan gaan met comfort. Ze zitten namelijk erg fijn. Benieuwd naar de DKNY brillen? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Emporio Armani

Emporio Armani is in 1975 opgericht door Giorgio Armani. Het hoofdkantoor staat in het Italiaanse Milaan. Cristiano Ronaldo, Megan Fox, Rihanna en David Beckham zijn allemaal beroemdheden die samen hebben gewerkt met Emporio Armani. Het merk staat bekend als elegant, sportief en comfortabel. De brillen van Emporio Armani vallen onder onze premium collectie. Wil jij een sportief-elegante bril? Dan is Emporio Armani het juiste merk voor jou!

De brillencollectie van Emporio Armani is modern, levendig en elegant. Tegelijkertijd zitten de brillen erg comfortabel en is er een sportieve touch terug te zien in het design van deze Italiaanse brillen. Benieuwd naar de brillencollectie van Emporio Armani? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Kristian Olsen

Kristian Olsen is ons enige Scandinavische merk. Het brillenmerk is in 2013 opgericht in Denemarken. Zij zijn volledig gespecialiseerd in brillen en produceren ook alleen brillen. De Kristian Olsen brillen worden gekenmerkt door de onderscheidende en exclusieve uitstraling. Ze hebben een minimalistisch design en zitten erg comfortabel. Kristian Olsen valt onder onze premium collectie. Er is een grote variatie aan modellen van dit merk. Benieuwd naar de collectie van Kristian Olsen? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Love Moschino

Love Moschino kenmerkt zich door een groot rood hart op items. Dit jonge merk is in 1983 opgericht door Franco Moschino. Hij werd geïnspireerd door Dada en Pop Art en wilde meer speelsheid in de ‘stijve’ modewereld. In de jaren ’90 maakte hij al reclame voor sociale bewustwording. Mede hierdoor is hij heel erg populair bij celebrities. Hij beïnvloed sterren zoals Miley Cyrus, Katy Perry en Nicki Minaj die zich laten inspireren door Moschino op het gebied van mode. ‘Uniek en uitgesproken’ zijn tekenend voor dit merk. De collectie is een bonte scala aan kleuren en vormen. De monturen variëren van organisch tot strak. Deze extravagante brillen van Love Moschino vallen onder onze premium collectie. Wil jij een unieke bril dragen? Dan is Love Moschino het merk voor jou. Benieuwd naar de Love Moschino collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.

RALPH Eyewear

Ralph Lauren is opgericht in 1968 door de gelijknamige oprichter. Aanvankelijk verkocht hij dassen, later ook kleren en accessoires. Zijn doorbraak maakte hij met de kleding die hij ontwierp voor de film The Great Gatsby. Het merk is fris, modern en luxe. Een klassieke stijl in een sportief jasje. De Eyewear van Ralph Lauren sluit hier naadloos op aan. Er is een vrouwencollectie die de moderne Amerikaanse stijl uitbeeldt. De brillen variëren in stijl van donkere rechthoekige vormen tot meer kleur en een ronde afwerking. De brillen van dit topmerk vallen onder onze premium collectie. Wil jij een sportieve bril die een premium gevoel uitstraalt? Dan is RALPH het merk voor jou. Benieuwd naar de nieuwste RALPH Eyewear collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.

GUESS

De geschiedenis van Guess is nog vrij jong. Dit merk is in de jaren 80 opgezet door 4 broertjes. Het begon met een luxe spijkerbroek en werd zo één van de populairste jeans in die tijd. Guess is niet alleen een modemerk, maar ook een lifestyle merk. Het is Amerikaans met roots in Frankrijk en dat zie je terug in het design. Het is speels, maar tegelijkertijd ook chic. Het zoekt de grenzen op van een klassieke stijl, met zijn eigen hippe twist. De collectie heeft voor iedereen iets passend. De monturen variëren van gouden metalen monturen tot felle kleur kunststof.. Deze brillen van Guess vallen onder onze premium collectie. Wil jij een sexy bril dragen? Dan is Guess het merk voor jou. Benieuwd naar de Guess collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.

GANT

De roots van GANT liggen in New Haven in de Verenigde Staten. Daar begonnen de broers Marty en Elliot Gant samen met hun neef een familiebedrijf dat handelt als onderaannemer in de productie van shirts. De shirts van GANT waren erg populair onder Amerikaanse mannelijke studenten. Toen GANT in de jaren daarna steeds bekender werd in de Verenigde Staten, begon het verkooppunten te openen in warenhuizen door het hele land. Op een bepaald punt in de jaren zestig was GANTt zelfs de op één na grootste shirtmaker ter wereld. Het merk staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Deze brillen van GANT vallen onder onze premium collectie. Wil jij een stijlvolle bril dragen? Dan is GANT het merk voor jou. Benieuwd naar de diverse GANT collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.