fbpx Skip to content

Werkwijze

Bij JM Optiek in Enschede maken we bij onze (gratis) oogmetingen gebruik van de modernste apparatuur.

Hoe gaat het met uw ogen?

Merkt u dat van veraf zien lastig wordt, moet u het boek steeds verder van u af houden tijdens het lezen of knijpt u met uw ogen om uw beeldscherm goed te zien? Kom dan eens langs voor een gratis oogtest. Bij JM Optiek in Enschede werken we met de allernieuwste oogmeetapparatuur (Visonix), waarmee we binnen 5 minuten een volledige (gratis) oogmeting kunnen doen. Ook oogartsen en ooglaserklinieken werken met deze apparatuur. Maak meteen een afspraak voor een gratis oogmeting, dan weet u binnen 5 minuten hoe het met uw ogen gaat.

Een oogmeting, het hoe en waarom

Wanneer uw gezichtsvermogen achteruit gaat, zult u dat niet direct merken. Dit is een geleidelijk proces. Vaak beseft u pas bij een oogtest dat uw zicht verslechterd is. Daarom is een periodieke oogmeting altijd een goed idee. In onze winkel in Enschede verricht een gediplomeerd opticien de metingen en oogcontroles. Door te werken met de modernste technieken, kunnen wij u adviseren of u toe bent aan een (lees)bril en of uw ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen. Bij de oogmeting maken wij gebruik van de ultramoderne Visionix Eyerefract. Dit systeem filmt uw oog en voert tegelijkertijd een oogmeting uit met een betrouwbaarheid van maar liefst 97%. Normaal kost een oogmeting tot wel 30 minuten, maar met deze techniek is uw oogmeting in 5 minuten klaar en kunnen we u vertellen hoe het met uw ogen gesteld is. Mocht u een nieuwe bril of lenzen nodig hebben, dan kunnen we u daar natuurlijk meteen mee helpen. Wilt u graag een gratis oogmeting inplannen? Maak dan een afspraak. We helpen u graag!

Een nieuwe bril, zonnebril of contactlenzen

Wanneer u na de (gratis) oogmeting direct een nieuwe bril wilt uitzoeken, of u wilt bijvoorbeeld een zonnebril aanschaffen, dan bent u bij JM Optiek in Enschede aan het juiste adres. We hebben ontzettend mooie monturen in onze collectie, in verschillende prijsklassen. Ook hier kunt u profiteren van de nieuwste technieken. Met onze Rodenstock spiegel, de ‘Impressionist’, kunnen we het door u gekozen montuur en de glazen perfect op maat voor u maken. Vanzelfsprekend kunnen we u, op basis van de oogtest, ook adviseren over het dragen van contactlenzen. U bestelt uw nieuwe lenzen direct in onze winkel.

Benieuwd naar onze innovatieve oogmetingen? U bent van harte welkom in onze winkel in Enschede. Maak hier eenvoudig online uw afspraak of loop bij ons binnen. Tot snel!

Ja, ik wil een gratis oogmeting inplannen!