fbpx Skip to content

Gucci zonnebrillen

Gucci zonnebrillen in Enschede vindt u bij JM Optiek!

Eigentijdse Gucci zonnebrillen

Het fameuze Italiaanse modehuis Gucci heeft, naast een uitgebreide collectie van onder meer mode, tassen, sieraden en accessoires, ook een exclusieve brillen- en zonnebrillenlijn. De monturen van het invloedrijke, alsook kleurrijke topmerk, herkent u snel aan de kwaliteit, de excentrieke ontwerpen en natuurlijk aan het bekende Gucci-logo. JM Optiek in Enschede heeft, behalve een mooie collectie Gucci brillen, ook een uitgebreid assortiment aan Gucci zonnebrillen.

Ga voor luxe, glamour en opvallend Italiaans vakmanschap met een Gucci zonnebril

Gucci zonnebrillen zijn erg populair en dat is niet voor niets. Geïnspireerd op de klassieke silhouetten uit de jaren ’50 en de mode en uitbundige kleuren van de jaren ’80, vermengd met de voor Gucci zo typerende luxe uitstraling en aandacht voor detail. Dat kenmerkt een Gucci zonnebril.

 

Onze collectie Gucci zonnebrillen bevat modellen voor dames en heren, alsook unisex monturen. Strakke lijnen karakteriseren de Gucci zonnebril voor heren. Sterren als Christiano Ronaldo, Harry Styles en Elton John worden regelmatig gespot met een Gucci zonnebril. Een Gucci zonnebril voor dames heeft veelal een dikker, oversized, maar sierlijk montuur. Celebrities als Rihanna, Miley Cyrus en Billie Eilish steken hun liefde voor Gucci zonnebrillen niet onder stoelen of banken. Veel modellen kunnen door zowel dames, als heren gedragen worden. Net als Ray-Ban, heeft ook Gucci het welbekende aviator model in haar unisex assortiment.

Gucci zonnebrillen op sterkte

Draagt u graag een modieuze, sprekende bril en bent u een liefhebber van Italiaans vakmanschap? Dan hebben wij vast een passende Gucci zonnebril voor u in ons assortiment. Vanzelfsprekend zetten we daar, indien nodig, ook glazen op sterkte voor u in. Vooraf doen we met plezier een oogmeting, zodat uw zonnebril u een scherp zicht geeft en daarmee meer dan alleen een fashionstatement is.

Vind uw favoriete Gucci zonnebril bij JM Optiek in Enschede

Wilt u graag gezien worden en mag uw nieuwe zonnebril best een beetje luxueus zijn? Kom dan onze collectie Gucci zonnebrillen voor dames en heren eens bewonderen in onze winkel in Enschede. Maak hier uw afspraak of wandel gewoon spontaan onze winkel binnen. U bent van harte welkom!