fbpx Skip to content

Ray-Ban zonnebrillen

Ray-Ban zonnebrillen? JM Optiek in Enschede heeft ze!
Iconische Ray-Ban zonnebrillen
Een iconisch zonnebrillenmerk, zo kunnen we Ray-Ban zeker omschrijven. Bekend over de hele wereld vanwege de tijdloze en luxe collectie zonnebrillen voor mannen, vrouwen en kinderen. Ray-Ban ontwikkelde een paar echte klassiekers onder de zonnebrillen. Zo zijn de Aviator, Wayfarer en Clubmaster nog steeds heel populair. Bij JM Optiek in Enschede kunt u uit deze en vele andere modellen kiezen, ook op sterkte!

Ray-Ban staat voor kwaliteit, stijl en een tijdloze look

Ray-Ban is wereldwijd misschien wel het meest bekende merk onder de zonnebrillen. Met een zonnebril van Ray-Ban bent u verzekerd van kwaliteit, stijl en een unieke, klassieke look.

Al sinds het begin in 1937 zijn de zonnebrillen van Ray-Ban een succes. De eerste zonnebril, de legendarische Aviator, werd ontwikkeld voor de piloten van de Amerikaanse luchtmacht, om de schittering van de zon tegen te gaan. Zo is ook de merknaam ontstaan; ‘Ray’ betekent straal en ‘Ban’ betekent verbannen. Toen naast piloten, ook filmsterren de Aviator gingen dragen, werd dit montuur enorm populair en dat is het tot op de dag van vandaag nog steeds. Naast de Aviator bestaat de Ray-Ban collectie bij JM Optiek uit verschillende andere klassieke en nieuwe modellen.

Een Ray-Ban is er ook met glazen op sterkte

In onze Ray-Ban zonnebrillencollectie met klassieke modellen en moderne nieuwkomers zit altijd wel een model dat bij u past. Behalve dat een Ray-Ban zonnebril u een mooie, authentieke look geeft, is de kwaliteit uitstekend en zijn uw ogen goed beschermd tegen de zon. Heeft u het perfecte model gevonden en wilt u daar glazen op sterkte in hebben? Geen punt. We kunnen natuurlijk eerst even een uitgebreide oogmeting doen. Dan weet u zeker dat uw nieuwe Ray-Ban precies op uw ogen is afgestemd en perfect past.

Benieuwd naar de Ray-Ban collectie bij JM Optiek in Enschede?

Bent u ook nieuwsgierig geworden of één van de klassieke Ray-Ban modellen u het beste staat of dat één van de nieuwe modellen nog beter bij u past? Komt ze dan passen in onze winkel in Enschede! Loop gewoon bij ons binnen of maak hier een afspraak.