fbpx Skip to content

Over ons

Bij onze opticien in Enschede zuid zijn verschillende monturen en contactlenzen van topmerken verkrijgbaar.

Uw ogen, Onze focus.

Dat is het motto van JM Optiek, dé opticien in Enschede zuid. Uw ogen verdienen het beste als het om brillen gaat. Goed zien is immers enorm belangrijk. Daarom ligt bij onze brillenwinkel in Stroinkslanden de volledige focus op het aanbieden van kwalitatieve brillen, contactlenzen en zonnebrillen. De meeste mensen gebruiken hun bril de hele dag door. Om die reden moet een goede bril aan een aantal eisen voldoen. De bril moet stevig zijn, een goede pasvorm hebben, er mooi uit zien en zal goed moeten aansluiten op uw gezicht. Daar kunt u vast wel wat hulp bij gebruiken. Daarom helpen wij u stap voor stap met het kiezen van de juiste bril. Persoonlijke zorg en service staan bij ons centraal. Uw ogen zijn onze focus!

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

JM Optiek is een frisse en toegankelijke opticien in de wijk Stroinkslanden in Enschede zuid. We werken enkel met de nieuwste, hoogwaardige oogmeetapparatuur. Hiermee kunnen wij binnen enkele minuten een volledige en goede oogmeting uitvoeren.

JM Optiek heeft als doel om luxe beschikbaar te maken voor iedereen. Onze merkbrillen zijn daarom ook erg scherp geprijsd. We hebben onze brillen in zes categorieën ingedeeld: KidsHomestylePremiumPremium+Luxury en Exclusive. Per categorie (behalve bij Exclusive) hanteren wij een vaste prijs voor de montuur. Hiermee zijn onze prijzen duidelijk. Zo kunnen we zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet komen.

Dé opticien in Enschede zuid

In onze brillenwinkel in Enschede geven wij u advies op maat en begeleiden wij u van A tot Z. Van oogmeting tot het uitzoeken van uw nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril. Natuurlijk maken wij het glas van uw bril helemaal op maat. Onze opticiens zijn werkzaam in onze optiek gevestigd in het winkelcentrum op Stroinkslanden. Deze is goed en makkelijk te bereiken vanuit omliggende wijken zoals Wesselerbrink, Helmerhoek, Hogeland en het Diekman. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment met diverse monturen van verschillende topmerken. Kom gerust bij ons langs. Wij helpen u graag! Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Ja, ik wil een gratis oogmeting inplannen!