Skip to content

Over ons

Bij onze opticien in Enschede zuid zijn verschillende monturen van topmerken verkrijgbaar

Uw ogen, Onze focus.

Dat is het motto van JM Optiek, dé opticien in Enschede zuid. Uw ogen zijn belangrijk en een goede bril heeft daarom onze volledige focus. Een bril hebt u bovendien de hele dag op. Het is belangrijk dat de bril goed werkt, lekker zit en er mooi uit ziet. Om hiervoor te zorgen leveren wij een persoonlijke service. Stap voor stap helpen wij u met het kiezen van de juiste bril. Persoonlijke zorg en service staat bij ons centraal. Uw ogen zijn onze focus.

JM Optiek is een frisse en toegankelijke opticien in het vernieuwde Winkelcentrum het Stroink in Enschede. Wij werken met hoogwaardige en de nieuwste oogmeetapparatuur. Hiermee is binnen enkele minuten een volledige en goede oogmeting uitgevoerd. Er zijn nog maar een handjevol opticiens die met deze apparatuur werken. Door gebruik te maken van deze kwalitatief hoogstaande apparatuur hebben wij bovendien meer tijd om u de persoonlijke aandacht te bieden die u verdient.

JM Optiek heeft ook als doel om luxe beschikbaar te maken voor iedereen. Onze merkbrillen zijn scherp geprijsd. Wij hebben onze brillen in drie categorieën ingedeeld: Homestyle, Premium en Luxury. Per categorie hanteren wij een vaste prijs voor de montuur. Hiermee zijn de prijzen duidelijk. Door met deze categorieën te werken kunnen wij tegemoet komen aan de verschillende behoeften van onze klanten.

Ja, ik wil een afspraak maken