fbpx Skip to content

Premium +

Tommy Hilfiger​

Tommy Hilfiger is een écht Amerikaans merk. Opgericht in 1985 in New York door Thomas Hilfiger en al jarenlang een gevestigde naam. De rood-wit-blauwe kleuren van het logo staan voor de unieke Amerikaanse vlag. Tommy Hilfiger heeft dan ook het imago van een cool Amerikaans premiummerk dat toegankelijk is voor het grote publiek. De producten zijn van goede kwaliteit en tegelijkertijd stijlvol. De brillen van Tommy Hilfiger vallen onder onze premium collectie. Wil jij een coole bril? Dan is Tommy Hilfiger het beste merk voor jou!

De brillen van Tommy Hilfiger belichamen een jeugdige lijfstijl met een Amerikaanse geest. Ze hebben een klassieke stijl met een moderne uitstraling. Benieuwd naar de nieuwste Tommy Hilfiger brillen? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Ray-Ban

De Ray-Ban zonnebril is in 1937 speciaal ontworpen voor de beste luchtmachtpiloten van de Verenigde Staten. Dit was het ‘Aviator-model’ dat vandaag de dag nog steeds te koop is. Stijl, traditie en vrijheid van expressie zijn de kenmerken van Ray-Ban. Ray-Ban behoort al meer dan 80 jaar tot het topsegment van de brillen en valt daarom onder onze luxury collectie. Wil jij een authentieke bril met de beste kwaliteit? Dan is Ray-Ban het beste merk voor jou!

Het ‘Aviator-model’ is één van de vele modellen die Ray-Ban te bieden heeft. De Aviator is een klassieker. Maar ook de andere modellen zijn trendy, stijlvol en van goede kwaliteit. Benieuwd naar de nieuwste Ray-Ban Collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Emporio Armani

Emporio Armani is in 1975 opgericht door Giorgio Armani. Het hoofdkantoor staat in het Italiaanse Milaan. Cristiano Ronaldo, Megan Fox, Rihanna en David Beckham zijn allemaal beroemdheden die samen hebben gewerkt met Emporio Armani. Het merk staat bekend als elegant, sportief en comfortabel. De brillen van Emporio Armani vallen onder onze premium collectie. Wil jij een sportief-elegante bril? Dan is Emporio Armani het juiste merk voor jou!

De brillencollectie van Emporio Armani is modern, levendig en elegant. Tegelijkertijd zitten de brillen erg comfortabel en is er een sportieve touch terug te zien in het design van deze Italiaanse brillen. Benieuwd naar de brillencollectie van Emporio Armani? Neem dan een kijkje in onze brillenwinkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

RALPH Eyewear

Ralph Lauren is opgericht in 1968 door de gelijknamige oprichter. Aanvankelijk verkocht hij dassen, later ook kleren en accessoires. Zijn doorbraak maakte hij met de kleding die hij ontwierp voor de film The Great Gatsby. Het merk is fris, modern en luxe. Een klassieke stijl in een sportief jasje. De Eyewear van Ralph Lauren sluit hier naadloos op aan. Er is een vrouwencollectie die de moderne Amerikaanse stijl uitbeeldt. De brillen variëren in stijl van donkere rechthoekige vormen tot meer kleur en een ronde afwerking. De brillen van dit topmerk vallen onder onze premium collectie. Wil jij een sportieve bril die een premium gevoel uitstraalt? Dan is RALPH het merk voor jou. Benieuwd naar de nieuwste RALPH Eyewear collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.

GUESS

De geschiedenis van Guess is nog vrij jong. Dit merk is in de jaren 80 opgezet door 4 broertjes. Het begon met een luxe spijkerbroek en werd zo één van de populairste jeans in die tijd. Guess is niet alleen een modemerk, maar ook een lifestyle merk. Het is Amerikaans met roots in Frankrijk en dat zie je terug in het design. Het is speels, maar tegelijkertijd ook chic. Het zoekt de grenzen op van een klassieke stijl, met zijn eigen hippe twist. De collectie heeft voor iedereen iets passend. De monturen variëren van gouden metalen monturen tot felle kleur kunststof.. Deze brillen van Guess vallen onder onze premium collectie. Wil jij een sexy bril dragen? Dan is Guess het merk voor jou. Benieuwd naar de Guess collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.

Calvin Klein​

Calvin Klein vindt zijn oorsprong in het beroemde Manhattan in New York. Het merk is in 1986 opgericht door Calvin Klein. Onderscheidend aan dit merk is de casual-chique uitstraling. Stoer & progressief zijn bekende kenmerken van Calvin Klein. Vandaag de dag is de goede kwaliteit van Calvin Klein overal terug te vinden, van ondergoed tot parfums en dus ook brillen. De brillen van Calvin Klein vallen onder onze premium collectie. Wil jij een stoere bril? Dan is Calvin Klein het beste merk voor jou!

De Calvin Klein brillen combineren een moderne uitstraling met een minimalistisch design. De brillen zijn stoer en soms ook provocatief. Ze hebben unieke details met een rijke combinatie van materialen. Benieuwd naar de nieuwste Calvin Klein brillen? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Polo Ralph Lauren

In 1967 brengt Ralph Lauren zijn eerste artikel, een stropdas op de markt. Het bleef niet bij één stropdas, maar een volledige collectie. Deze collectie kreeg de naam Polo. Hij werkte toen in New York en werd geïnspireerd door het oude Hollywood. In de jaren die daarop volgden bracht hij een volledige herencollectie en damescollectie uit en opende hij zijn eerste boetiek. De bekende Polo Pony werd geïntroduceerd en op de linkerborst geborduurd en het wereldberoemde poloshirt werd een icoon die niet meer weg te denken is uit de modewereld. Dit toonbeeld van stijl en klasse is terug te vinden in de brillen van Polo Ralph Lauren. Wil jij met je bril elegantie uitstralen? Dan is Polo Ralph Lauren het juiste merk voor jou!

De Polo Ralph Lauren brillen hebben een stijlvol design met klassieke details. De brillen doen je denken aan Hollywood van de jaren ’60 en ’70. Benieuwd naar de collectie van Polo Ralph Lauren? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Carrera

Carrera is een merk dat opgericht is door de brillenontwerper Wilhelm Anger. Hiermee onderscheid het zich al van de vele anderen merken die veelal vanuit de mode zijn uitgebreid met een brillencollectie. Anger raakte geïnspireerd door de Carrera Panamericana, één van de grootste autoraces ter wereld. In 1964 ontwierp hij het ‘Optyl’ materiaal, een type plastic dat 20% lichter is dan andere, dit heeft gezorgd voor een optimaal draagcomfort van de Carrera bril. Ook voor de stijl doet dit merk niet onder, zo is er een samenwerking met onder andere Porsche. De sportieve oorsprong is nog steeds herkenbaar aan de Carrera monturen. Er is een brede brillen- en zonnebrillencollectie beschikbaar. Wil jij een chique sportieve bril? Dan is Carrera het merk voor jou. Benieuwd naar de nieuwste collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of hier een afspraak maken.