fbpx Skip to content

Kids

Ook voor kinderbrillen bent u bij JM Optiek in Enschede aan het juiste adres. In onze winkel bieden wij een geweldige collectie kinderbrillen aan van verschillende topmerken en diverse stijlen monturen. Zo is uw zoon of dochter verzekerd van een goede kwalitatieve bril die ook nog eens super cool en trendy is! 

Kom samen met uw zoon of dochter eens gezellig brillen passen bij JM Optiek in Enschede. Wij helpen en adviseren u graag!

De mooiste kinderbrillen van Enschede vindt u bij JM Optiek.

Verschillende stijlen voor alle leeftijden!

Uw kinderen verdienen het beste als het om brillen gaat. Goed zien is immers enorm belangrijk. Daarom moet een kwalitatieve kinderbril aan een aantal eisen voldoen. De bril moet stevig zijn, een goede pasvorm hebben en zal goed moeten aansluiten op het gezicht van uw zoon of dochter. Daarnaast is het van groot belang dat uw kind de bril zelf ook mooi vindt. Daarom bieden wij in onze winkel in Enschede een ruime keuze kinderbillen aan. Zo hebben wij ook voor de kleinsten altijd een perfecte bril die helemaal aansluit bij zijn of haar style!

In onze winkel in Enschede zorgen wij voor een goed advies en begeleiden wij u en uw kind van A tot Z. Zo garanderen wij een optimaal comfort in combinatie met een coole en trendy uitstraling. Uw zoon of dochter zal zijn of haar nieuwe bril geweldig vinden en zal de bril zelfverzekerd dragen.

Bent u benieuwd welke merkbrillen wij in onze winkel verkopen? Bekijk hieronder dan alvast een kleine greep uit onze collectie design brillen! Wilt u meer weten over onze kinderbrillen? Neem dan contact met ons op of kom een keertje gezellig langs in onze winkel!

Ray-Ban

De Ray-Ban zonnebril is in 1937 speciaal ontworpen voor de beste luchtmachtpiloten van de Verenigde Staten. Dit was het ‘Aviator-model’ dat vandaag de dag nog steeds te koop is. Stijl, traditie en vrijheid van expressie zijn de kenmerken van Ray-Ban. Ray-Ban behoort al meer dan 80 jaar tot het topsegment van de brillen en valt daarom onder onze luxury collectie. Wil jij een authentieke bril met de beste kwaliteit? Dan is Ray-Ban het beste merk voor jou!

Het ‘Aviator-model’ is één van de vele modellen die Ray-Ban te bieden heeft. De Aviator is een klassieker. Maar ook de andere modellen zijn trendy, stijlvol en van goede kwaliteit. Bovendien heeft Ray-Ban ook speciale brillen voor kinderen! Benieuwd naar de nieuwste Ray-Ban Collectie? Neem dan een kijkje in onze winkel. U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

Nike

Wie kent Nike eigenlijk niet? Nike is opgericht in 1964 als Blue Ribbon Sports en nam vanaf 1978 de beroemde naam Nike aan. Het logo van Nike is inmiddels één van de bekendste merktekens. Over de hele wereld dragen bekende en onbekende sporters producten van Nike. Kenmerken van Nike zijn de creativiteit en sportiviteit. De Nike brillen vallen onder onze premium collectie. Wil jij een sportieve bril? Dan is Nike het juiste merk voor jou!

Nike heeft ook een uitgebreide brillencollectie. De brillen zijn perfect geschikt voor sporters en tegelijkertijd prettig voor alledaags gebruik. Bovendien heeft Nike ook brillen voor kinderen. De brillen zien er trendy uit en zijn net als de andere Nike-producten van uitstekende kwaliteit. Ze hebben ook een typische sport look. Benieuwd naar de brillen van Nike? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.

JM-monturen

De JM-monturen zijn het huismerk van de JM Optiek. Wij hebben in samenwerking met onze businesspartners deze brillen ontworpen. Onze filosofie is dat goede kwaliteit ook goed geprijsd kan zijn. Dat staat ook aan de basis van de JM-monturen. Ze zijn kwalitatief goed, scherp geprijsd en zien er mooi uit. Dit merk is enkel en alleen te koop door onze klanten. Doordat wij de kostprijs laag hebben gehouden en geen dure reclamebureaus hebben ingeschakeld kunnen wij deze hoogkwalitatieve brillen scherp geprijsd op de markt brengen. JM-monturen valt onder onze homestyle collectie JM-monturen en heeft een unieke collectie voor kinderen.

Maakt het je niet uit of jouw brillenmerk wereldberoemd is? Dan is JM de juiste bril voor jou. Een gewone goede bril. Voor nuchtere Twentenaren, zoals de oprichters van JM.

Montana

Montana is een fris en nieuw merk brillen. In 2014 is dit merk gelanceerd door het bedrijf Sunoptic. De Montana brillen zijn gedesignd door een Zwitse ontwerper en zijn vernoemd naar de Zwitserse plaats Crans Montana. Montana is een merk dat uitsluitend brillen ontwerpt. De brillen hebben een Zwitsers design en zijn van uitstekende Zwitserse kwaliteit. Daarnaast zijn de brillen van Montana bijzonder scherp geprijsd. Daarom vallen de brillen bij ons in de homestyle collectie. Montana heeft ook een collectie voor kinderen.

Wil jij een goede bril met Zwitsers design? Dan is Montana het juiste merk voor jou. Benieuwd naar de collectie van Montana? Neem dan een kijkje in onze winkel! U kunt gewoon naar binnen lopen of via hier een afspraak maken.